Välj en sida

Konferenslokalerna

Årets kirurgveckan 2020 äger rum i Kulturens hus och Clarion Hotel Sense i Luleå

Kulturens hus, mitt i Luleå centrum, är en populär mötesplats fylld av liv och lust. Vi är Luleås kulturella nav, kreativa motor och en självklar plats för nätverkande och möten av såväl personlig som yrkesmässig karaktär. Kulturens hus är en av Norrbottens mest välbesökta platser. Med vårt läge vid Luleås norra hamn kan du njuta av en fantastisk utsikt och vackra sommarnätter med midnattssol.

Luleå kommun är huvudman för vårt fina hus och Kulturförvaltningen ansvarar för husets innehåll. Under kirurgveckan är Kulturens hus hjärtat, här är de flesta seminarier, fikastationer och lunchen äter du här, du kan mingla i utställningen och det är också här som måndagskvällens Get together med prisutdelning är.

Mittemot Kulturens hus finns hotellet Clarion Hotel Sense. Här kommer du in i lobbybaren, Luleås nya vardagsrum som är en dynamisk mötesplats för människor i farten. Sjunk ner i supersköna soffor och betrakta de sinnrika ljusspelen med inspiration från de 4 årstiderna. Ta trappan upp så finner du toppmoderna konferensrum för både stora om mindre möten. Under Kirurgveckan kommer delar av seminarierna att vara här.

Hjärtligt välkommen!

Kulturens hus
Skeppsbrogatan 17
971 79 Luleå

Telefon: 0920-45 59 00
E-post: lokalbokning.kulturenshus@lulea.se

https://www.kulturenshus.com/

Clarion Hotel Sense
Skeppsbrogatan 34
972 32 Luleå

Telefon: 0920-450 450
E-post: cl.sense@choice.se
http://www.clarionsense.se/

Boka möte i samband med konferensen
Behöver du boka ett möte för exempelvis din förening eller du som utställare kontakta Pia Krutrök, pia.krutrok@norrbotten.se, telefon 070-248 57 80.

Kulturens hus överblick
Kulturens hus
Clarion Hotel Sense
Klicka på bilderna för att göra dem större