Sponsorinbjudan

Inbjudan till att delta som sponsor på Kirurgveckan 2021

 

I år blir Kirurgveckan digital! Svensk Kirurgisk Förening har tagit beslutet att Kirurgveckan den 23-27 augusti 2021 kommer att hållas digitalt. Genom att tidigt ta detta beslut så skapar man mycket bra förutsättningar för att kunna göra Kirurgveckan till en succé. Arrangörerna kan arbeta med tydliga ramar, sponsorerna kan förbereda sig och göra sitt bästa och deltagarna får tillgång till hela programmet genom att det ligger uppe även efter mötet.

En del blir som vanligt….

Alla delföreningar kommer ha sina egna seminarier och möten som alltid. Programmet pågår i fem dagar med parallella sessioner. Luncher och kaffepauser sätts av för monterbesök och möten mellan deltagare och sponsorer.

En hel del nya möjligheter skapas….

Alla erfarenheter från digitala möten under pandemin säger att det blir fler personer som deltar då man inte behöver resa och spendera för mycket tid borta från jobbet. Fler intressanta och aktuella föreläsare kan vara med då de inte heller behöver resa. I vården har man redan vant sig vid att ta del av ny kunskap via webinars och videopresentationer från leverantörer. Vi får tänka om och tänka nytt nu! Just nu så har vi inte så många möjligheter att träffa våra kunder inom vården så det här kanske blir den bästa chansen i år att träffa dem.

Men vi vill ju träffas som vi brukar…

Vi lovar att Kirurgveckan 2022 blir ett fysiskt möte. Men förmodligen inte enbart, då de som inte kan komma ifrån kommer kräva att få ta del av de senaste rönen och de modernaste teknikerna. En ny värld möter oss och vi ska möta den med öppna armar. Det digitala möteslivet är här för att stanna.

Kirurgveckan utvecklar mötesbranschen

Kirurgveckan är först ut med att erbjuda klinker att köpa klinikbiljetter så att alla medarbetare har möjlighet att ta del av programmet och träffa sponsorerna under veckan. Var med och skriv historia du också.

Vi har tre sponsornivåer

Diamantsponsorer får hålla egna seminarier i det vetenskapliga programmet. Guldsponsorer får annonsutrymmen i samband med seminarier. Alla sponsorer får en e-monter med möjlighet att visa rörliga bilder, arrangera workshops, boka in möten och chatta med besökare. Se mer om innehållet i sponsorpaketen i respektive pdf.

För mer information och bokning kontakta:
Bosse Magnusson
0703323390
bo.magnusson@travekoscandinavia.se

poster_1

Diamantsponsor

poster_1

Guldsponsor

poster_1

Silversponsor

poster_1

Anmälan

Kontakt

Konferenssekretariat
För praktiska frågor kontakta Akademikonferens
Tel: 018-672059
Växel: 018-671003

 

Viktiga datum

1 mars: Inlämning av abstracts
31 mars: Deadline abstract submission
7 april: Förlängd deadline för abstract inlämning
15 april: Anmälan öppnar
15 maj: Besked om inlämnat abstract
5 augusti: Ladda upp presentation
5 augusti: Ladda upp E-Poster
23-27 augusti: Kirurgveckan 2021

Arrangeras av